Διαφημιστικά Μέσα

Διαφήμιση σε Αεροδρόμια

Η Interbus ειδικεύεται στη διαφήμιση σε χώρους αεροδρομίων. Από το 2010, όταν υπέγραψε σύμβαση με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», έχει διασφαλίσει το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης των διαφημιστικών μέσων που βρίσκονται σε καίρια σημεία του αεροδρομίου. Το 2017 η Interbus εξασφάλισε την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων 14 περιφερειακών ελληνικών αεροδρομίων (Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Χανιά, Καβάλα, Άκτιο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Μυτιλήνη, Σάμος, Κως και Σκιάθος) και από το 2020 εκμεταλλεύεται κατ’ αποκλειστικότητα τα διαφημιστικά μέσα του Διεθνούς Αεροδρομίου Ηρακλείου..

Τα διαφημιστικά μέσα της Interbus στα ελληνικά αεροδρόμια περιλαμβάνουν φωτιζόμενα πλαίσια, διαφημιστικές θέσεις μεγάλων διαστάσεων, οθόνες προβολής, ειδικούς χώρους προωθητικών ενεργειών, καθώς και ειδικά προσαρμοσμένες κατασκευές.

Η ευρεία γκάμα διαφημιστικών μέσων σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας και ορατότητας, αλλά και οι εντυπωσιακές κατασκευές της Interbus προσφέρουν μια σειρά δελεαστικών επιλογών προβολής στα ελληνικά αεροδρόμια για κάθε διαφημιζόμενη επιχείρηση.

προώθηση προϊόντων στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλοςδιαφήμιση στο αεροδρόμιο Αθηνών

Διαφήμιση σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η Interbus έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην εκμετάλλευση των κινούμενων διαφημιστικών μέσων. Μέσω της σύναψης ισχυρών και επιτυχημένων συμβάσεων με τους φορείς διαχείρισης της λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και με εταιρείες διαφήμισης σε ταξί παρέχει στους πελάτες στοχευμένη διαφημιστική προβολή σε οδικά μέσα και μέσα σταθερής τροχιάς.

Οι διαφημιστικές εκστρατείες της Interbus απευθύνονται σε εκατομμύρια καταναλωτές που χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ωστόσο, αποδέκτες της διαφημιστικής προβολής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν είναι μόνο οι επιβάτες, αλλά και όλοι όσοι κινούνται είτε με κάποιο ιδιωτικό μέσο μεταφοράς ή με τα πόδια. Μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ, αστικά λεωφορεία, τρόλεϊ, ημιαστικά λεωφορεία και ταξί μεταφέρουν το μήνυμα των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Διαφήμιση σε Σταθερές Συγκοινωνίες

διαφήμιση σε συρμούς Μετροδιαφήμιση στο Μετρό

Η Interbus σχεδιάζει και πραγματώνει επιτυχημένες διαφημιστικές εκστρατείες στους συρμούς του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και του τραμ, καθώς και σε επιλεγμένους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς.

Διαφήμιση σε Οδικές Συγκοινωνίες

διαφήμιση σε λεωφορεία ΟΑΣΑδιαφήμιση σε λεωφορεία ΟΑΣΘ

Η Interbus διαθέτει την πείρα και τα τεχνικά μέσα για να φέρει σε πέρας με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες σε όλα τα οδικά μέσα, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην περιφέρεια.

Διαφήμιση σε Επιβατικά Πλοία

inside-1inside-2

Μετά τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα αεροδρόμια, η Interbus εμπλούτισε ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των κινούμενων διαφημιστικών μέσων που διαθέτει με την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων στα πλοία της Golden Star Ferries.
Τα σύγχρονα πλοία της ελληνικής ακτοπλοϊκής εταιρείας δρομολογούνται καθημερινά με προορισμό τις Κυκλάδες και την Κρήτη, μεταφέροντας χιλιάδες επιβάτες. Σε αυτά, οι διαφημιζόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν δυναμικές καμπάνιες, επιλέγοντας προβολή τόσο σε οθόνες ψηφιακής σήμανσης (digital signage), όσο και σε μια ευρεία γκάμα διαφημιστικών μέσων σε χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα και ευρεία ορατότητα.


Ελληνικα